Αν για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους ενημερώνοντας με e-mail στο boysandgirls012@gmail.com

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις : α) ενημερώνετε την εταιρεία μας για την επικείμενη επιστροφή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. β) τα προϊόντα θα πρέπει να  βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αφαιρεθεί η χάρτινη ετικέτα και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία. γ) τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Το νέο προϊόν αποστέλλεται στο χώρο σας με courier. Η αλλαγή πραγματοποιείται με τη διαδικασία ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ, δηλαδή κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος παραδίδετε στον courier το προηγούμενο.   Η διαδικασία αυτή στοιχίζει 4€, ποσό το οποίο το καλύπτει ο πελάτης.

Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιονδήποτε λόγο και δεν θέλετε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.
Η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτήν στην οποία τα παραλάβατε, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Επίσης θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται άθικτες οι ετικέτες  με τις συνήθεις ενδείξεις του προϊόντος. 
  • Τέλος ,  τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς και παράδοσής τους (π.χ. απόδειξη ,τιμολόγιο)

Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί με όποια εταιρεία courier εξυπηρετεί τον πελάτη. Το κόστος αποστολής το καλύπτει ο πελάτης και η διεύθυνση επιστροφής είναι η έδρα της εταιρείας μας. Στο δέμα της επιστροφής σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα έντυπο στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (IBAN, Όνομα δικαιούχου, Τράπεζα), στον οποίο επιθυμείτε να κατατεθούν τα χρήματα. Αν η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ,τότε η εταιρεία μας θα προχωρήσει στον αντιλογισμό της συναλλαγής εντός 14 ημερών από την επιστροφή του.
 
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, δρομολογούμε την επιστροφή των χρημάτων. Η κατάθεση σε κάθε περίπτωση ολοκληρώνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας και αφορά αποκλειστικά την αξία του κομματιού που επιστρέφεται.